Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, February 15, 2011

Jebat Kerja Wehhh...

Selamat Menyambut Maulidur Rasul...
Jebat kerja today...
Overtime...
Ibadat jugak tu...
Ahakz...

Lebuhraya KL - Seremban kurang kenderaan...
Jebat berhenti tepi jalan...
Snap gambo...
Ahakz...

Koje banyak...
Sampai guna 2 komputer...
Tapi yg kocik tu untuk bersosial...
Lepas dah habis kerja baru le update blog ni...

Terima kasih kepada Akak CITARASA RINDUAN...
Sebab semalam dia XPLORE perihal BLOG jebat...
Nak kawan dengan TOKEH KEDAI makan ni...?
Tapi jangan harap nak makan free yee...
Sebut nama jebat 3 kali dulu...
Ahakz...

Gambo puding Triorasa ni AKAK CITARASA RINDUAN xplore dlm BLOG dia...
Kita bukan terer masak kak...
Kita minat kat PUDING jerk...
TIDAK termasuk POKOK PUDING...
AHAKZ...

18 comments:

NzA said...

salam maulidur rasul n selamat bekerja.......

sedap puding tu....

Aqilah Kamarudin said...

salam maulidur rasul . perghhhh . nampak mcm best gila kentang puding tu :)

jeBateja said...

NZA - tq NZA...leh try di utube erk....ahakz

jeBateja said...

AQILAH....errr...maw test kalu....sila ke utube...ahakz

chiLleD...!! said...

slmt mnjlankan ibadah di hri maulidur rasul ini..=)

zati embong said...

Pengumuman!

Dilarang berhenti di Lebuhraya

Harap Maklum

O.o

HonEyBuNNy said...

salam jebat.....kerja tau...jgn men blog..heheh

KUREKURE COMEL said...

sempat lg tu benti tepi higway...
hehehe...puding tu mmg nmpk menyelerakan...

DiriKu said...

masyuk ar nih..ot time public holiday XD

alexa yussida said...

insyaAllah ape2 yg kita bt jika kerana Allah nawaitunya maka akn jd ibadat kan..:)salam maulidur rasul encik jebateja..salam

jeBateja said...

CHILIED - TQ .....

jeBateja said...

ZATI - hik...hik....den purak2 ada masalah kat tayar....ahakz

jeBateja said...

HONEY - ye...ye....kerja lah ni...dgn tulus ikhlas....ahakz

jeBateja said...

KURE2 = hik...hik...demi utk dpt snap terbaek...den rela berhenti tepi highway...ahakz

jeBateja said...

DIRIKU - masyuk oooo...tripple....

jeBateja said...

ALEXa - salam pren....isyaallah....teman akan usaha ke arah itu....

yatie's EPISODE said...

salam maulidur rasu. oh, yg benti tepi jalan tu hang kah? haha. ceh. konon2 mcm lalu situ. hihi

jeBateja said...

cehhhh...suspen jerk....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin