Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, February 1, 2011

Citer Tv Dulu2 - UFO...

Citer ni dulu rasanya ke udara pada sebelah petang...
Hari2 den tenguk...
Sampai ke Ending nya...
Teringat lagik...endingnya...depa buat UFO serang set pengambaraan citer UFO ni...
Memang kreatif tul depa ni...
Apa pun memang best citer ni...
Terutama, tang awek2 nya...ahakz

22 comments:

zati embong said...

bOolat2 mata nih. tengok rambut purple.

zaman kita xsama ke?asal x penah tgk pung!

NISA KHAIRI said...

hehe..xpenah tengok..tp masa kecik2 takut sangat dgn ufo..muka dia huduh sangat..hihihi

chiLl Out...!! said...

haha.. org kita pon da ada rmbut pepel...hak3

~♥ iella ♥~ said...

tak pernah tngk pun....nie mesti sapa yg tengok time tue muda2 lg, tp la nie dah tua2....hahaha

http://fadthnwan.blogspot.com

FATIN SYAFIQA said...

Aue mcm best! :D

Sha said...

salam:)

ada ke citer tu? mcm tak de aje... biar betul en. jebat....

jeBateja said...

ZATI - citer ni tahun 80an...kamu sulah lahir kah...???

jeBateja said...

NISA - ada gak ufo yang hensem...macam citer V...ahakz

jeBateja said...

CHILI OUT - so....kita pun mcm UFO...ahakz

NzA said...

minat sgt dgn cerita ufo tu smpai sanggup beli buku ttg ufo ..ingat lg nama penulisnya Amaludin darus....

HonEyBuNNy said...

cmna la kalau UFO pakai tudung kan..hehhehe

KUREKURE COMEL said...

amboiii...tang aweknye xtahan tu...hehehe

jeBateja said...

IELLA - betui2...den je muda lagik...ahakz

jeBateja said...

FATIN - mmg best laaaa.....tgk UFO...err..sebenarnya..awek2 yg best tgk...ahakz

jeBateja said...

KAK SHA - ada lah kak sha...sebelah petang...akak pegi megaji kot...

jeBateja said...

NZA - sekarang mcm ne...minat lagik ke..??

jeBateja said...

HONEY - kalau UFO pakai tudung....dia dah bukak kedai dah...ahakz

jeBateja said...

KUREKURE - ahakz....cun tu....

siti murni said...

apa yang best tentang aweks2 nya...ce ce kabo sikit..ce kabo...
ihihihi...

sejukbai said...

bro jebateja
saya nak email anda bole
mau tanye soalan tentang post yg anda di forum 2009 lepas
email saya di sejukbai@gmail.com

jeBateja said...

Siti Murni - errr...rambutnya warna warni.....pas tu...pas tu...hidungnya mancung....ahakz

jeBateja said...

SEJUKBAI - uikkk...forum 2009 tu apa???...ok...ok....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin