Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, April 14, 2011

Antara Kek Batik, Amy, Pro Ride dan Caramel Jagung...

Kek Batik...
Amy ( Budak Praktikal dari Polimas ) yang buat...
Sedap ooo...
Selalu den yang bawak...
Now rasa jugak orang lain buatkan...
Tq Amy...

Ini AMY...
Budak praktikal dari POLIMAS tu...
Bergaya sungguh dengan Lap Top pinjam tu...
Ahakz...
Sowy Amy...

Hari ni kena hantau Minyak Hitam ni ke customer...
3 botol semuanya...
Ahakz...
Oppss...hari ni den cuti....ahakz...

Caramel jagung ni den buat...
Amy tempah...
Dah siap...
Nak gi hantau laa...
Babai....ahakz...

24 comments:

wahida said...

caramel jagung tu mcm caramel susu tu ke jebat? mcm sedap jer...

gadisBunga said...

meruntun selera laaaa....

cik bahulu oren said...

bila nk hntr ke sini :P

che'ila said...

kim salam kat emy...haha..tibber.

KatekateKite said...

buh resepi! =D

storyfromme said...

jebat ade buat kek batik jugak ke?kenapa takde dalam list kat blog link yang jebat bagi?

azzey said...

saya pun sker kek batik. nak juga kek batik...:)

NzA said...

ceremel jagung tu mesti sodap.....

HonEyBuNNy said...

salam jebat...hantau sini yer...hiihihi

KUREKURE COMEL said...

takmau kawan...sbb agak sedap gamaknye tu..hehehe

yatie's EPISODE said...

nih dah nak habis praktikal nihhh. satu pong tak sampai kat rumah nih. haha.

khairunnisa ♥ said...

kenyang anak anak kat rumah, bapak dia pandai masak ^_^ haha..

jeBateja said...

WAHIDA - tak taw plak....tapi mmg guna susu pun...susu cair...

jeBateja said...

GB - ahakz...try lah buat...ahakz...

jeBateja said...

BAHULU - alamak...hang le dtg sini...

jeBateja said...

CHE ILA - aikk..hang kawan dia ke....ahakz

jeBateja said...

KATE2 - resepi mana plak ni...???

jeBateja said...

STORY - bukan kita buat...si AMY yg buat...

jeBateja said...

AZZEY - maaf...dah habis....ahakz

jeBateja said...

NZA - uikk...sodap...mmg best ooo....ada rasa jagung...

jeBateja said...

HONEY - sowy...dah habis...kita habiskan....ahakz

jeBateja said...

KURE2 - bukan kita buat lah....tak kan tak maw kawan...kawan lah...kawan lah...

jeBateja said...

YATIE - alaa...ko makan MEK DI je laaa

jeBateja said...

NISA - ahakz....anak2 tak suka PUDING...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin