Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, April 5, 2011

Lawa lah Surau PLUS Ni...

Baru-baru ni balik dari MELAKA...
Singgah kat sebuah Surau di tepi lebuhraya...
Rasanya...
Hentian Rehat Air Keruh...
Lawa lah surau nya...
Ala...ala...open air gitu...

Tempat berwuduk...
Kiut...

Tempat imam...

Ada pokok2 nak HENSEM...

Papan tanda yg comel...

Apsal kalau pompuan jerk PINK...
Lelaki tak leh PINK ke...?
Ahakz...

16 comments:

NzA said...

mmg cantik, sy pn pernah singgah cni....

cik bahulu oren said...

tmpt ibadat pun kena cntik jgk ;)
kn Allah suka semua yg cntik2..hehhe

yatie's EPISODE said...

ahalahh. cantik. (:

jeBateja said...

NZA - solat dalam nya...buat hati tenang ooo...

jeBateja said...

BAHULU OREN - ha ah...tepat sekali...bukan saja cantik tapi selesa...

jeBateja said...

YATIE - lagik cantik dari McD laa..kan...kan...kan

wahida said...

wow!!! cantiknya...paling aku suka tempat imam dan tempat wuduk tu...

jeBateja said...

wehh..kalau kita buat kat rumah....sure best erk...tapi rumah ku kecil...

KUREKURE COMEL said...

mmg cantik pun...mina suka berhenti RNR situ...hehehe...

KatekateKite said...

dah banyak kot rnr yg ade surau open air gini (beberapalah)

best! selese, luas, pemandangan pon best jerk.....

pandai sape yg bg idea n design nih! =)

jeBateja said...

KURE2 - aikk..hang dari mana..???

jeBateja said...

KATE2 kite - apa kita semua buat kat ruma KITE2 semue...

zati embong said...

siapakah interior designer dia agknya.nmpak class je.

jeBateja said...

zati...ko leh design mcm ni ke...???

alinac lover said...

skg ni plus mmg cntik kan tmpt rehat dorg..syok je rasa haha

jeBateja said...

itu lah pertama kali kita rasa bila solat disini

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin