Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, April 5, 2011

The Puding Mable...

Ini Puding Mable...
Dalam loyang...
Sedang dalam pembekuan...

Setelah kuar loyang...
Sula boleh potong...

Zoom sket...

Ini lah selepas di kerat2 dengan rakusnya...

Ala dua rasa...
Vanila dan Coklat...
Sape nak...?
Sila ambil...
Piring jangan ambil aaa...

27 comments:

gadisBunga said...

amboi! amboi...!

kompius jap. igt masuk blog chef mana tadi. hihik!

bunga said...

hahaha..selalu jer wak bunga terliur tapi xpernah nak kongsi ngn bunga..ehee

siti murni said...

ooh la la...alangkah sedapnya dapat makan pudding di tengahari panas matahari menteriak nih...hehehe....baik2 jangan rakus sangat memotong pudding tu..kang hancur...tak boleh i nak merasa...ekekeke

KUREKURE COMEL said...

perhhh...mkn sejuk2 mmg sedap...
saja la tu buat org jeles...
hehehe...

yatie's EPISODE said...

NASIB BAIK yati baca entri ni dikala perut tgh kenyang dgn air laici, nsi greng, jambu, kuih muih, pisang gorengg.

pendek kata, YATI TAK TERLIUR!! bahaha :D

cik bahulu oren said...

nk piring nk piring
hhehee

jeBateja said...

GADIS BUNGA - aiyokk..mana plak chef nya....ahakz....KULI laaa

jeBateja said...

BUNGA - kita kongsi resepi boleh....ahakz

jeBateja said...

SITI MURNI - kita insan bersopan laaaa...apsal plak rakus....

jeBateja said...

KURE2 - kita tak niat buat org jeles laaa...kita niat buat korang terseksa...ahakz

jeBateja said...

YATIE - gagal plak kali ni erk....ahakz

jeBateja said...

BAHULU - banyak2....piring yg ko nak....apa ke pelik plak ko ni...

cik fiza said...

waahhhhh nampak sedappp.. nk sikittttt

jeBateja said...

nampak jerk sedap....tapi......sangat sedap ooooo....ahakz

zati embong said...

kalau setngah jam jat renung agak2 keluar x dr screen pc?

storyfromme said...

jebat ade buat delivery tak?saya nak order 1 loyang!

khairunnisa ♥ said...

wah ^_^ sedap gila.. hantar weyy..

naryana said...

perghh,sdap je tgk ni..pos la ckit kat sni..

*tak pandi mask,tahu makn jeee

jeBateja said...

ZATI - sila lah cuba...mana taw berjaya....mana atw kan...

jeBateja said...

STORY - ada deliver kat bangi...mlm tadi pun ada budak UKM dtg ambil kat kilang....ahakz...tapi sebekas tupperware jerk....utk rasa...

Puding ni paling laku sekali oooo

jeBateja said...

NISA - nak hantau ke mana...hantau gambo jer laaa

jeBateja said...

NARYANA - hang kat mana ni...klik link hang tak dapat ni....

ahakz....

fyna said...

sedapnye.....






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

alinac lover said...

isk2..nak amik lah hehehe

jeBateja said...

FYNA - selamat dtg n kenal....

sedap ke...meh le try buat....

jeBateja said...

ALINAC - sila...sila.....ambil lah...jgn malu2...

alexa yussida said...

cantik n nmpk sodap !

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin