Kawan - Kawan jeBateja

Friday, April 1, 2011

Jebat Gi Kursus Di Nur Lembah Pangsun...

Hai Geng...
Sowy lama tak update blog...
Biarpun 2 hari jerk...
Lepas balik Kursus ni...
jebat kena balik Kuala Lipis...
Sebab adik ipar bertunang...
So maybe tak leh gak nak BW...
Sowy sangat2...

Gambar atas ialah MAJIKAN Jebat...
Ahakz...

Jebat Kursus kat Nur Lembah Pangsun di Hulu Langat, Selangor...
Cantik kawasan ni...

Ini bilik jebat...
Pintu masuk belah belakang...
Jebat 4 orang jer di tingkat atas...

Ini belah depan...
Lawa ooo...
Kolam kat depan tu...
Sedalam 12 kaki...
Pehhh...

Xtvt belah malam...
Bengkel memantapkan diri sebagai LEADER...

Ada jugak permainan yang menceriakan...

Outdoor yang best...
Banyak pengajarannya...

Ini lah syarikat yang membimbing kami...
FITRAH PERKASA...
Memang best sangat Guru2, pensyarah2 dan Ustad yang menbimbing kami...
Tak cukup hanya 2 hari 1 malam...

Kalau nak usha web fitrah perkasa...


Syarikat2 gergasi pun ambil depa ni...

12 comments:

yatie's EPISODE said...

HUIHHH. BESTNYAAAA! YATI PONG TAK PERNAH KE SANA LAGI. T_T

KUREKURE COMEL said...

mana jebateja...tak nampak pun...hehehe..


ooohhh..kerja dgn sapura rupenye...
dah lama tak pi kursus mcm tu....
seronok kan...hehehe

siti murni said...

syok nya pi kursus...bila tah i nak suruh bos organize kursus untuk we all semua...jeles ni..lama dah tak ikut teambuilding, kursus, seminar ni...otak pun dah lemau..huhu.

tmpt tu cantik..tapi tang bilik tu..tiba2 ja nampak menyeramkan...pasepa tah..huhu

Citarasa Rinduan said...

hebat sungguh ko jebat..leader rupanya...

PS; jebat...nun lembah pansun tu mmg viewnya menarik...

dan selamat bertunang utk adik ipar kamu

zati embong said...

hihi,jat da sampai kuantan da.melawat site kt lipis plus brjumpa dgn semua tok 4 mukim kechau.hihi

cik bahulu oren said...

ada antu tak kt cni..hahaha

jeBateja said...

TAIE - org beriman jer yg terpilih...ahakz....ahakz....

jeBateja said...

KURE2...hang tak taw ke..? ahakz....ahakz....mmg kita kerja dgn sapura der...ahakz

jeBateja said...

SITI MURNI - mmg best lah sesekali kita kuar...seronok sangat taw...

Bilik tu meyeram kan...? Kita mahluk ciptaan tersempurna dan terkuat....apa lah nak takut sangat...ahakz

jeBateja said...

CITARASA RINDUAN - kak...kita leader cabuk jerk...ahakz...

Mmg menarik kak...lebih menarik dengan xtvt dan ceranah yg diberikan,,,,

jeBateja said...

ZATI - ooo...Tok 4 kpg petola pun ko jumpa lah yea....ahakz

jeBateja said...

BAHULU OREN - ahakz....kita org lagik antu dari antu tu...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin