Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, April 7, 2011

Model Baru Kereta Perodua...

Bulan April 2011 ni kami dah mula lancar Mass Production D54T...
Mass Production D54T ini adalah untuk model baru kereta Perodua yang mengantikan Myvi...
So...
Kalau terasa teringin nak beli Myvi...
Hold lah dulu...
Mana taw bentuk kereta baru nanti memikat korang...
Mana taw kan...kan...kan...

TAPI...
Kalau nak tenguk D54T ni (agaknya serupa )...
Cuba tenguk link PAULTAN ni ( KLIK Ye...)...

Iklan di Japan...
Ambil dari PAULTAN.ORG
( secara peribadi, kalau mcm ni keta yg ganti MYVI...tak lawa langsung. TAPI budak perodua kata...kat Malaysia depa dah adjust sket bodynya agar sesuai dgn selera Malaysia )


KAT BAWAH NI TAK KENA MEGENA DGN KERETA yek...

Semalam jugak diwaktu petang...
Ada satu lagik tempahan Puding Mable dari Bandar Baru Bangi...
Malam tadi jugak dah hantar...

Zoom sket...
Hik..hik...
Betul kan...HOBI BOLEH BUAT DUIT...?

22 comments:

kakcik said...

Perut tengah lapar ni...tengok pulak gambo puding....meleleh ayo liyo.... :)

storyfromme said...

myvi tetap di hati.saya balik rumah da pagi ni.nanti2 bila free saya tempah :)

bunga said...

mmg ambil tempahan ke puding2 ni??

cik bahulu oren said...

sedap puding marble...suka mkn tp x reti buat T__T

zati embong said...

a ahlah cam cacat plak kalau myvi jd cmtu.hihi

yatie's EPISODE said...

ahalaahh. boleh buat duit lahh. yati nak niaga burger yati lah. hihi

NzA said...

cantik gak la bentuk kereta tu....

ttp yg xthn tgk puding yg mengancam tu....

wahida said...

aku nak tgk video tu, tapi kat opis kena block lak...adeh la...


ko mesti dah kaya kan jebat, buat puding dari dulu...hebat la ko...

deeya said...

nak buat tempahan puding tu lah .. macam sedap jer air tangan orang laen . keh3 !!

KatekateKite said...

ade model baru ganti myvi???

harap harap tak secun pengguna myvi! eh salah, tak se cun myvi kite! hahaha......

pergh! promo puding lak =.='

jeBateja said...

KAKCIK - alaaa..jgn mcm tu kakcik...air tangan kakcik lagik ngempak.....ahakz...

jeBateja said...

STORY - ok...ok...kita sama....myvi tetap di hati...ahakz

jeBateja said...

BUNGA - mmg ambil lah kak bunga...ahakz....tapi tak le aktif....

jeBateja said...

BAHULU - jom kita belaja buat...senang jerk....ahakz

jeBateja said...

ZATI - itu bukan myvi pun...penganti myvi....mmg 100% bertukar....ahakz

jeBateja said...

YATIE - sila...sila....jom kita membisnes...ahakz....ahakz...hang buat berger erk.....ahakz

jeBateja said...

NZA - mmg keta tu ngancam....tapi den ngancam lagik awek2 jopun tu...ahakz...

boleh buat sendiri kalau maw...tak maw...tempah jerk...ahakz

jeBateja said...

Rugi lah hang...tak leh tgk keta comei...ahakz

lom nak kaya lagik...meh doa kan ye...ahakz

jeBateja said...

DEEYA p hang pandai buat gak ke....meh le ajar kita...

jeBateja said...

KATE2 - kita pun suka myvi kita laaa....ahakz...

bukan promo....nak nunjuk jerk...ahakz..ahakz

KUREKURE COMEL said...

mina dh tgk myvi baru...cantik...hehehe...

jeBateja said...

KURE2 - aik...mana hang tgk...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin