Kawan - Kawan jeBateja

Friday, April 22, 2011

Peperangan : Kereta Perisai TDM...Part 5...


KIFV atau Korean Infantry Fighting Vehicle...
Di beli sebanyak 107pcs dari Korea...
Diterima diantara tahun 1993 ~ 1995...
Ditempah untuk kegunaan anggota TDM di Bosnia...
Di bawah PBB...
Tidak banyak maklumat tentang Kereta Perisai ni...
Mungkin sebab bentuknya tak berapa nak hensem...
Ahakz...

15 comments:

Ati Masrif said...

salam,

tumpang tanya..

awak ni kerja dgn tentera ke..

peminat kereta2 perisai..?

alien said...

nak satu bulih dapat ke
biase bentuk x hemsem drg misti kasi punya kan

jeBateja said...

ATI - ngak bu...saya kerja kilang di bandar baru bangi bu...ahakz...cuma saya hanya minat dgn bidang ketenteraan...maybe pasal ayah saya bekas tentera...

jeBateja said...

ALIEN - buleh2...ambil lah...deposit 20k...bulan rm2k...9tahun...ahakz

alexa yussida said...

tukar profession la cik jebat:p

Amirah Adnan said...

da rase macam masuk blog tentera je :p

Citarasa Rinduan said...

jebat--
kalaulah kamu tak mujud dalam dunia blogging rasanya sukar nak cari blogger yang baik, pandai berjenaka...nakal...bla...bla.....



PS: ambil mood berblogging, jumpa kereta kebal.... terus berangan nak baik itu..hahhahaha

HonEyBuNNy said...

hehe...jebat neh..minat benda alah ne pulak....

tudung xminat ker?hahah

jeBateja said...

ALEXA - mana boleh geng.....orh minat jerk...ahakz....pelajaran tak tinggi aaa...ahakz

jeBateja said...

AMIRAH - ha...ha....BLOG anak tentera....waka....waka....

jeBateja said...

CITARASA RINDUAN - adehh kak...akak tgh puji saya ke ni....adehh....terharu nya.....ahakz...

Bangga dapat pujian ni....

Kalau nak naik...saya tak dapat nak nolong...sebab saya tak pernah naik yg ni....ahakz

jeBateja said...

HONEY - mcm ne nak minat tudung, dah lama HONEY tak xplore pasal tudung....ahakz

cik bahulu oren said...

bila nk adiah kete kebal kt kwn2 blog ;p

jeBateja said...

HADIAH...side dia pun kita tak mampu nak beli taw...taw....ahakz

jeBateja said...

** SIDE MIRROR

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin