Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, April 13, 2011

Petang Nan Semalam - Hujan...

Petang semalam maw balik keja hujan lebat oooo...
Sudah lama tak lebat mcm ni...
Sebab den gi keja naik motor...
Confirm basah punya lah...

Ini bukan motor den...
Tapi nak bgtaw...
Motor ni basah sebab kena hujan...
Err...
Macam korang tak taw erk...

Mana2 yang nak balik awal...
Terkandas lah depa...
Walaupun nak kereta...
Sebab tempat parking jauh...
So melepak lah belakang lab qc sambil2 buat ketupat....
Ahakz...

30 comments:

storyfromme said...

jebat pon buat ketupat jugak :)

padlie said...

ketupat nasi ke pulut?

NzA said...

org lelaki pn buat "ketupat" juga ke jebat????

bunga said...

jebat pun pandai buat ketupat yekk..hahaha..aku nak bunat ketupat gak la ngn ko..hakahka

Nur Diyana Mukhtar said...

ok, buat ketupat best.. hahaha

cik bahulu oren said...

buat ketupat masa ujan sdp..;p

My Little Diary said...

berapa kilo buat ketupat tu.... sedap betul menganyam ye... hik3x..

NISA KHAIRI said...

haah..jebat pun mesti buat ketupat sama..hihihi

Aspirasi said...

ketupat je? rendang? serunding? - GB

KUREKURE COMEL said...

jebat jd ketua buat ketupat kan..hahaha....

khairunnisa ♥ said...

sini pun hujan since semalam =.="

susah nak naik kapal terbang balik rumah ^_^ haha.

siti murni said...

semua pakat buat ketupat...abis sapa yang buat rendang..>???ekekek....

KatekateKite said...

dah rebus belom ketupatnyer?
dapat bape bijik nganyam???

haha...

zati embong said...

jat baru balik dr lipis.lg petola yg mana 1 rumah jebat?semua jat g tau.satu2 rumah jat g.kalau jebat bgtahu mesti jat ingt!hihi

azzey said...

ketupat dh masak ke? heh3...

jeBateja said...

STORY - sowy wehhh...jebat maskulin mana taw buat ketupat....makan taw laaa

jeBateja said...

PADLIE - ubi....ahakz

jeBateja said...

NZA - tak taw lah....kita tak pun....ahakz

jeBateja said...

BUNGA - ahakz....amboiii....perli sinis nampak.....ahakz...

jom kita buat ketupat sama2....open table jom...ahakz

jeBateja said...

DIYANA - makan jer lah best...buat ketupat mana best....ahakz

jeBateja said...

BAHULU - mana satu maksud hang ni...ketupat mcm ne...hujan2 mana leh buat ketupat...kayu api basah deee...

jeBateja said...

MLD - eh kita tak...kita manusia maskulin....ahakz

jeBateja said...

NISA - isss...tak lah....kita baik....baik sangat...ahakz

jeBateja said...

ASPIRASI - errr...tolong buatkan boleh...??

Kenapa nickname tak leh LINK ke blog hang...

jeBateja said...

KURE2 sowy wehhh...den ahli pencegah deee...ahakz

jeBateja said...

NISA - kalau ada kapal terbang pun tak leh terbang ooo..leh terhempas ooo

jeBateja said...

SITI MURNI - yg tu serah kat hang laa...buat sedap2 taw...

jeBateja said...

KATE2 - err..tak taw...kita tak buat ketupat....ahakz

jeBateja said...

ZATI - dah bgtaw kat blog hang....nak tgk..hang ingat tak..??

jeBateja said...

AZZEY - errr...dah...dah.....seikat rm15....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin