Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, April 10, 2011

Apabila Si Jebat Aniaya Orang...

Rokok ni org bg...
Org tu kata Jepun bg...
Malang nya, rokok ni patah masa dalam poket baju...
Apa nak buat erk rokok patah ni...??

Tgk anak buah tgh tido waktu rehat...
Selitkan rokok kat jari dia...
Leh plak dia tak sedar...
Ahakz...

Dari view yang lain...
Siap letak 2 tin 7 up...
Ahakz...

Sian budak ni...
Di aniaya bapak buah...
( nama dan alamat di rahsiakan...)

37 comments:

cik bahulu oren said...

kahkahkah..kesian kawan jebat tu..dia x besalah...:P

NzA said...

nk kata aprilfool dh lepas..kesian anak buah yg xbrsalah tu.....

Ati Masrif said...

nakai nya..bapa buah tu

nampak sgt tipu..

adaka ...org hisap rokok
guna jari tengah...hahaha

niesz said...

hahahaha..jahat nye, pompuan tak isap rokok tau..ekekeke...

Amirah Adnan said...

hahaha.. jebat nak kena injet montot neh.. ihiks :p

jeBateja said...

BAHULU - ahakz....sesekali kita kena mendajalkan org...ahakz

jeBateja said...

NZA - nasib lah dia...dpt jumpa bapak buah mcm ni....

jeBateja said...

ATI - uikkk...biasa hisap rokok ke...? ahakz

jeBateja said...

NIESZ - hik..hik...ada lah..pompuan hisap rokok....tapi tak ramai laaa

jeBateja said...

AMIRAH - ahakz...jgn lah weh....kita penakut injet montot....

yatie's EPISODE said...

kali ni den sokong hang. bagus! bagus buat mcm nihhh. HAHA.

jeBateja said...

YATIE - ooo..jahat jugak hang ni yea.....ahakz

aniz said...

PENDENGKIIIII!!!!!!!!!!! HAHAHA

meh cni nak bagi piat telinga cap cikgu salmah! =p

KUREKURE COMEL said...

hahaha....tak baik tau..sengal je jebat ni...

Citarasa Rinduan said...

ko nie jijan........
nakal benor!!!!!!!!

zati embong said...

huhu,mentang2 anak buah,senang2 je dia buli.haha

mysara said...

kesian dye..:DD

bunga said...

haha..ko ni memang selalu kenakan org kan..haha..nasib baik bunga xjadi anak buah ko.hahahaa..

My Little Diary said...

kahkahkah
bab aniaya org ko mmg mabelesss...

maya amir said...

hehehe... aniaya org..hahah.. die dah tgk lom gambar tu? heheh

KatekateKite said...

pergh! jahat siot! hahaha...

penat sangat tu smpai tak sedar langsung! =D

azzey said...

buang jele rokok yg patah n tak patah tu...:P

jeBateja said...

ANIZ - ehhh..eh...pedengki dia panggil kita....kita lah manusia paling maskulin taw....sopan al santun lagik....ahakz

jeBateja said...

KURE2 - well...u now me...ahakz....nyakat jerk...tak lebih....

jeBateja said...

CITARASA RINDUAN - ahakz kak...bukan NAKAL lah KAK....tebiat jerk...ahakz

jeBateja said...

ZATI - wehhh..tak kan den nak buat kat BIG BOS den plak...kena pelangkung plak kang....ahakz

jeBateja said...

MYSARA - hang jgn kesian kat budak tu...kesian kat den..kerna hanya dpt memandang dio tido....den plak kono jago dio...ahakz

jeBateja said...

BUNGA - uikk...nasib baik ..? nasib tak baik lah tu...kalau tak...leh nguper ko masuk blog si budak jahat ni....ahakz

jeBateja said...

MDL - hah...hah....mana ader...den belaja dgn ko laaa...ahakz

jeBateja said...

MAYA - den dah bgtaw dia...dia kata nanti kat rumah dia tgk...sure dia saman den esuk...ahakz

jeBateja said...

KATE2 KITA - ha ah...penat sampai tak sedar dirik.....tapi den tak buat apa2 erk...ahakz

jeBateja said...

AZZEY - dah buang....dah buang....ahakz

alexa yussida said...

hahahhaa...kesian betol...haih teja ni nakal betol (saja pnggil teja..kekekke)

jeBateja said...

ALEXA - eawahhhhh....den mana ada nakal...MASKULIN jerk....ahakz...


uikk...TEJA kekasih laaa.....ahakz

storyfromme said...

hahaha...jahat giler pekena orang.

jeBateja said...

STORY - jahat je le...mana ada giler...ahakz

emastulen said...

Apa ni bising2 yg panas k http://bitly.con/os6Uhb

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin