Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, March 10, 2011

3 Layer Tea...

Pertama kali tenguk 3 layer tea ni...
Itu pun kawan2 dok bgtaw...
Memang sodap...
Bebudak ni cakap...
Yang bawah tu air gula merah...
Iyer kot...
Macam cendol je rasanya...

Takkan nak minum jerk...
Yang ni pun kena makan...
Rojak...
Dan yang paling penting...
Semua diatas...
Orang belanja...
Ahakz...

13 comments:

yatie's EPISODE said...

perhh. makan kat mana nih?

My Little Diary said...

3 layer tea tu tak penah minum pun, tapi pernah tgk...
rojak tu huuu sedapnyaaa..

Mummy `Aish said...

3 Layer Tea tu pernah minum ari senin aritu kat kedai mamak kat Warta tu..errmmm..mmg rse cam cendol tp version teh..Mar tak suke..minum suku je..tak lalu nak telan..hehehe..

Rojak kat fasa 4 tambahan sedap..hehehe.opis atas ni kalau mkn rojak je..semua pg sane je

zati embong said...

jat pernah minum kopi three layer.best!dia letak santan eh?huhu.

NzA said...

nasib baik baru lepas makan...kalu idak mau meleleh air liur.

KatekateKite said...

pergh! best giler makan sedap org blanje lak tu! hehehee... ;p
----------------------------------
Meh Baca Sini! ---> Terima Kasih Tau Korang Sumer! ^,^

Uncle Lee said...

Hi, I have never seen nor heard before this 3 layer tea. But I sure love that rojak.
Looks delicious!
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

cik bahulu oren said...

bila maw blnje cik bahulu
hehehee

siti murni said...

jebat weh...i tengah haus ni..aduhaii..kalau dapat 3 layer tea time mcm ni..memang pergh..

chiLleD...!! said...

cnner nk minum tu?kna kacau dulu k atau pun trus teguk atau sedut je ngn straw lapis demi lapis?hu

azzey said...

Air 3 layer yg x tahan nk tgk tu...hu3...

jeBateja said...

YATIE - warta der....ahakz...meh joint...ahakz

jeBateja said...

MLD - hang kena try oooooo.....sodap...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin