Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, March 19, 2011

Kucing Bumbung...

Dulu den ada buat post kucing beranak atas bumbung...
Pas tu tak leh nak turun...
P0st dulu bertarikh 20 may 2010...
Baca post dulu...KLIK SINI...

Kini...
Berulang kembali...
Beranak atas bumbung...
Anak dah besau...
Tak ngeti nak turun dah...
Kencing berak atas bumbung...
Busuk beb...

Dalam bulatan...
Ibu si kucing...
Ibu kucing yang sama...
Nak jer aku sembelih ibu dia ni...
Buat ASAM PEDAS...
Ahakz...

14 comments:

DiriKu said...

kehkehkeh...kucing lupa daratan nih XD

Citarasa Rinduan said...

jebat--
kak ayu nie pun kira2 nak tangkap semua kucing...
masukkan dalam satu tempat pindahkan depa kat kawasan selamat..
agak2 ada yang nak jaga tak??

(cegah jebat sembelih kucing2 semua..hahahahahh LARI!!!!!!)

jeBateja said...

DIRI KU - mmg lupa daratan....tu yg tak jumpa tanah tu...ahakz

jeBateja said...

Kak CR - kita buat asam pedas jer kak....ahakz...

elok le pindahkan kak...niaga makan ni...kebersihan kena jaga....ahakz...

zati embong said...

aloh jebat,panggil la bomba.suh turunkan.ish2!haha

kesian diorg tau,xjumpa cari jalan trun.bek cepat2 sebelum populasi makin bertambah

storyfromme said...

kesian anak kucing tu.mesti hidup die atas bumbung je.

yatie's EPISODE said...

haha! dia salah rumah kot. ingat kan rumah hang, rumah kucing.. tu duk bertepek atas bombong je. kahkah :p

jeBateja said...

ZATI - ishhh...den biaq kan jerk....ada peluang...den tolak dgn penyapu....ahakz

jeBateja said...

STORY - nampak gaya mcm tu lah...tak campuq masyarakat...ahakz

jeBateja said...

YATIE - chaittt...buta hati tul kucing tu yek....ahakz

chiLleD...!! said...

cnner dy pnjat naik??
bes k asam pedas kucing??hee

jeBateja said...

CHILIED - dari lahir duduk atas tu....mak dia...beranak kan dia kat atas....bukan sekali mak dia buat mcm tu...dah byk kali dah...

chemil ila said...

sedap agaknye ye asam pedas kucing...nak rasa sket eh..hihi

jeBateja said...

CHEMIL - jom kita cuba try test rasa,,,,ada beran...???

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin