Kawan - Kawan jeBateja

Monday, March 21, 2011

Empuknya...

Time rehat petang last week...
Si BOB yang bujang di hempap si RAJA yang dah kahwin...
Selepas menghempap si bob...
Si raja pun berkata...

Bob...kalau kau dapat bini besau macam ko...tak yah beli tilam...mcm ni pun dah EMPUK....

Ahakz...
Mengong si RAJA ni...

( note : post ni bukan niat nak menghina wanita bertubuh besar, just nak citer perangai anak buah yang menggong )

20 comments:

Woofer Storm said...

hahaaa hnya mmpu tertawa..heeee

storyfromme said...

hahaha... :)

bunga said...

hahahah..

LiNda said...

eleh,
dah citer baik punya kalau dpt bini besar, pastu nak tulis note bagai - takde niat pun ..kekononnya citer psl anak buah menggong .

takutlah tuh ! hahahaha

gadisBunga said...

hahah mengong! :p

KUREKURE COMEL said...

hehehe...sengal...tak baik tau...hihihi

chiLleD...!! said...

stu keuntungn disitu..jimat blnja..=)

yatie's EPISODE said...

haha. yati gemuk. yati tacing!~

NISA KHAIRI said...

hahhaahaa..lawakla..mesti sakit otak kalo nisa ada kat situ and gelak guling2..hihihihi

zati embong said...

haha,tetiba rasa nak pam diri sendiri nih.haha

jeBateja said...

WOOFER - ketawa lah....ketawa lah....ahakz....

jeBateja said...

STORY - ahakz....suka lah ko....

jeBateja said...

BUNGA - suka2 lah....

jeBateja said...

LINDA - ishhh....takut menguris hati rakan2 lah....

jeBateja said...

GADIS BUNGA - ishhh...sape menggong...?....ahakz...

jeBateja said...

KURE2 - kita tak niat taw....kita nak citer anak buah kita yg sengal

jeBateja said...

CHIELID - jimat ke...tah2 kedekut....ahakz

jeBateja said...

NISA - depa ni mmg lawak...bapak budak nya serius taw...ahakz

jeBateja said...

YATIE - elehhhh....tacing kunun....hang ratu kebaya...mana ada gemuk

jeBateja said...

ZATI - apsal nak pam...? ko nak jadi mcm ne ni...???

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin