Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, March 30, 2011

Doa Kan Kebahagian Mereka Ye...


Ingat tak pasal citer pasangan Minyak Cap Kapak Ni...
Yang entri jebat bertajuk...
Nak tahu citer sebaliknya...?

Minyak cap kapak ni dah jatuh cinta...
Depa dah pun kahwin...

Sekarang...
Depa sudah pun ada anak...
Comel anak depa...
Doakan kebahagian mereka yea...

Apa yg ko merepek ni jebat...?
Entah lah...
Ada jatuh mana2 terkena kepala...?
Tak de...
Emmm...dah makan...?
Lom...
Jom makan...?
Jom...jom...Bos belanja...?
Wokayz...
Yesssss.....

Bos tertinggi jebat telah membelanja segala rakyat jelatanya...
Terima kasih bos...
Post ni telah mendapat kebenaran bos untuk dixplore....
Ahakz...


38 comments:

storyfromme said...

hahaha...tak abes2 dengan miyak cap kapak die.bile dorang nak bercucu lak ni?baru lah macam one big family at home.

Fyqa said...

muahahaha.

kesah minyak cap kapak yg dah punya kluarga

aniz said...

hehehe

i followwww....=D

Teenager Housemaid said...

errrr...
memang merepek..hahaha!

NzA said...

patutlh, belum makan ek?????

azzey said...

Kisah percintaan yang happy ending nih..he3...

LiNda said...

Oooo... camtuh citernya

Bapak dia BESARRR
omak dia sederhana Besarr
anak dia x besar2 pung !

bunga said...

ada ada la ko ni..haha..

yatie's EPISODE said...

pak pung pak pung pak pung! dah kwin dah! wewit! semoga dorang berbahagia. haha

niesz said...

lps ni minyak cap kapak tu dpt menantu, then dpt cucu...ekekeke...

p/s : yang apesal.com tu, ley letak ape2 entry untuk di post, kat situ nnti, die ade tulis limit sehari, boleh letak bape entry..kirenye entry kite yg lame2 pun boleh publish sekali..heee...ok x?

wahida said...

mengong mu neh...aku ingat apa tadi...hehehe...

gadisBunga said...

ko ni dah kenapa jebat....?

jeBateja said...

STORY...nanti kita kenal2 dgn menantu...mertuanya plak erk...erk...ahakz...

jeBateja said...

FYQA - dan bahagia...ahakz....ahakz

jeBateja said...

ANIZ - i follow toooooooooooooooo

jeBateja said...

TEENAGER - ahakz...mana hang taw merepek ni...ahakz....sengal sket kot...ahakz...

jeBateja said...

NZA - tu laaa...otak sengal...sebab perut lapau...ahakz

jeBateja said...

AZZEY - mana taw ni...?....isshhh...lom habis cerita lagik....ahakz

jeBateja said...

LINDA - anak dia kan besar jugak nanti.....ahakz....mana leh aaaa

jeBateja said...

BUNGA - idea spontan tu...ahakz...ahakz...hiburan semata...

jeBateja said...

YATIE - tq...kernaa doakan depa...ahakz...hang pun dah sengal jugak..??

jeBateja said...

NIESZ - akan di adakan watak tu....ahakz...

terima kasih atas infomasi...ahakz

jeBateja said...

WAHIDA - sesekali...kena le jadi inggung....ahakz

jeBateja said...

GDIS BUNGA - sengal2 otak sket aaa...

siti murni said...

hehehe...macam2 la u ni jebat...
i tak suka minyak cap kapak okeh..tolong suruh sekeluarga tu gi main jauh2...

jeBateja said...

SITI MURNI - ahakz....idea spontan....tak baek di sia2 kan...ahakz

Citarasa Rinduan said...

jebat,,,,
ko sure tension nie..bawak2 bersabor eik...
esok2 ko dapatkan dudu2 utk geng minyak kapak...bior bau merata opis ko...

KUREKURE COMEL said...

hahaha...sengal tau.....
agak2 anak tu umur bpe?kihkihkih

ieda said...

hahahah minyak punn jadi ekekek :)

KatekateKite said...

BHAHAHAHAAAA............

LAWAK GILER!

BUAT KITE TERGELAK2! =D
----------------------------------
Hu hu huuuuu T_T . . . . ---> Memang buat gua marah lah lu!

cik bahulu oren said...

keluarga bahagia..kehkehkeh.. ;p

jeBateja said...

err..tak lah kak ayu...biasa jerk...ahakz.....

jeBateja said...

KURE2 - alamak...lupa tanya lah...berapa umor dia erk...erk...ahakz

jeBateja said...

IEDA - asal minyak jadi duit oooo

jeBateja said...

KATE2 - lawak....eh...citer serius laaa...sape suruh gelak ni....ahakz

jeBateja said...

Bahulu Oren - doa kan kebahagian mereka yea...ahakz...

zati embong said...

amboi,kalau letak je boleh beranak,jat pn nk buat cmtu la.letak duit bg beranak duit O.o

jeBateja said...

zati...cuba hang try test...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin