Kawan - Kawan jeBateja

Friday, March 11, 2011

The Puding Jagung From Jebateja...

Ini Puding...
Puding apa...?
Puding Jagung...
Ada customer dari Putrajaya order untuk esuk...
So puding ni baru siap...
Nak kena hantau esuk...
Jebat buat petang2 ni sebab nak pastikan ia betul2 sejuk...
Tak sejuk...
Tak sedap...

Puding ni tak pakai SANTAN...
Guna susu cair...
Lagik mahal susu cair tu...
Lagik sodap rasanya...
Jagung tin jebat guna Cap Ayam...
Yang itu terbaik...
Paling penting...KUALITI puding ni...
Dan harganya ialah...
RM18.00...

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

makin daku meminati dan admire kepada lelaki yang bernama jijan....
hahahahha

jeBateja said...

adehhh...terharu ni...ahakz

zati embong said...

alamak!jat suka jagung!kalau pos ke kuantan agak2 basi x?huhu

jeBateja said...

alamak....puding tak pernah pos....hang buat sendirik lah....kalau hang nak tanggung risiko...den pos kan jerk....ahakz

Jamiel said...

sedapnya..
dah lama x makan..

chiLleD...!! said...

besnya..dulu pnh try wat, tp xjdik..huhuhu

She is f.A.z.A said...

suker puding jagung..nyum nyum :)

bunga said...

sedapnya..jual ke??

siti murni said...

Sedap nya jebat wei...bak cikit!
lama dah i tak buat puding ni u..huhu! entah berbakat lagi ke tidak...takut puding tak menjadi...

cik bahulu oren said...

nak rasa
nak rasa
hehehe

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin