Kawan - Kawan jeBateja

Friday, March 11, 2011

Jebat Penat Lah....

Jebat terlibat satu projek enjin dengan Proton...
Now keja dah mula tak tentu masa...
Banyak dokumen nak kena siapkan...
Banyak part nak kena trial...
Bila dah banyak trial...
Banyak plak rejectnya...
Bila dah banyak reject...
Kena plak pegi buang...
Tu hah...
Kena buang reject sorang2...
Lotih...
Tapi terpaksa lah...
Sebelum kita pas kat orang projek ni bila siap...
Kena lah kita rasa susah senang dulu...
So kalau nak taw Projek Phoenix ( enjin turbo proton )...
Leh Klik bawah ni...





18 comments:

My Little Diary said...

berpenat-penat dulu.... takper janji keje mau ikhlas...

yatie's EPISODE said...

takpee. teruskan berusaha sampai ke mekdi! lepastu belanja yati! bila nak belanja nih!!! haha

padlie said...

wah, proton dah buat enjin turbo..
biasa la tu.. kejayaan bermula dari kegagalan..

All the best!

Entry terbaru padlie: Bumi kita

wahida said...

takpe, keje itu satu amanah...teruskan...

Pencacai Alim said...

takpe penat..nama pon kja..

zati embong said...

eh2.bf jat kan cmpany dia vendor proton gak.utk BLM.haha.bajek2 je tahu, tp jat betul la xtahu term2 org mechanical ni O.o

cik fiza said...

keje mmg penat..
pastu kalo keje ngan org lg sedih n stress sbb kdg2 org tu bila kita dh pnt2 keje dia kuarkan statement yg menyakitkan hati huhuhu~~

azzey said...

Tang part reject tu yg sakit ati tu...hu3...

jeBateja said...

MLD - tgh ikhlas lah ni....ahakz

jeBateja said...

YATIE - mak oiii...org nak POW dia...dia plak nak POW kita balik...mana aci....kita yg mintak dulu...

jeBateja said...

PADLIE - emmm..tul gak erk....kejayaan bermula dgn kegagalan...berani gagal...! ahakz

jeBateja said...

WAHIDA - alamak...minggu ni dah 3 kali aku dgr ayat tu...kerja tu adalah satu amanah...ahakz

jeBateja said...

ZATI - iyer ke...nak le taw dia buat produk yg mana satu...???

jeBateja said...

ALIM - hik..hik...koje den sokmonya penat...penat OTAK...ahakz

jeBateja said...

CIK FIZA - alamak...den kena nasihat kan ko ke ni....nasihat den...LEMPANG jer org tu....ahakz

jeBateja said...

AZZEY - jgn khuatir...reject tak terlepas punya....percaya laaaa

HonEyBuNNy said...

rejected...arghhh...sentitp dengar...heheh...nasib baik pakai tudung..heheh

jeBateja said...

wakakakakakaka...ada tudung reject tak...???

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin