Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, March 24, 2011

Apa Kata Kita Ubah Resepi Ni...

Jebat dah buat puding cendol bersama gula melaka...
Apa kata kita try tukau gula melaka tu dengan Puding Rich Coklat...
So...
Atas puding Cendol...
Bawahnya Puding rich coklat...
Sedap ke erk...
ishhh...
Kita try dulu laaa...

Ok...
Jom kita try...
korang try dulu...
jebat nak tido sat...
Waka...waka...
Apsal ada pembaris ada kat situ erk...erk...erk...
Ahakz...

20 comments:

Amirah Adnan said...

macam best jek! xdek express delivery ke?ihiks..:p

Citarasa Rinduan said...

nampak sangat kak ayu tak reti berpuding..

ala jijan..ko start dululah.......
kak ayu tukang komen dan telan air liur sorang2 jer

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nampak menarik la puding tu ehhehe

(^^,)❤..

zati embong said...

apa motif di sebalik pic itu?hihi

sila explen please

jeBateja said...

AMIRAH - tarak laaa.....maw kah...sini dtg laaa...ahakz....

jeBateja said...

CR - adeh...sodih plak dengarnya...tak pe lah...kita tolong makan kan utk kak ayu...leh kan...kan..kan

jeBateja said...

YANIE - itu puding cendol gula melaka...ahakz

jeBateja said...

ZATI - tak de apa2....ahakz...sekadar gambar hiasan...ahakz

storyfromme said...

macam sedap je.ala-ala lengkong kat bakery depan rumah yang jual.

siti murni said...

sila modified resipi tu..dan jangan lupa bagi kami semua rasa....okey!?!

taib mahmud said...

kalau kite same2 modifiet resipi tu apa kata..

niesz said...

lorh, baru nk salin recipe..bngun2..dah siap baru boley tido..heee...

KatekateKite said...

hahahahaha.... semangat! sekali intro kasik kitorg panas ek? ;p saje lah tu suh kami tunggu2! =D

yatie's EPISODE said...

bear tu comel laaa. macamm.. err.. macam.. hmm.. yati kan? :p

jeBateja said...

STORY - ahakz...lengkong...lama tak dgr perkataan tu...ahakz

jeBateja said...

SITI MURNI - maw kah...nanti kita kongsi yea....kongsi gambo jerk...

jeBateja said...

TAIB - uikk..hang terer...mana leh kongsi...malu lah cek....ahakz

jeBateja said...

NIESZ - ahakz...dah bangun...dah siap....nanti kita kongsi gambo jerk nanti yea..ye...

jeBateja said...

KATE2 - eh mana taw ni....mcm taw jerk kita saja bg panas...ahakz

jeBateja said...

YATIE - aikkk....comel mcm yatie....ok...ok...comel mcm yatie...hensem plak tu...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin