Kawan - Kawan jeBateja

Monday, August 9, 2010

HandPhone Bos Saya...

Ini bukan Handphone rosak...bukan jugak handphone terbuang...handphone ni masih elok ( agaknya laa...). Ini handphone bos den...den rasa...hp anak buah dia 200 lebih canggih dari ini. Tak taw lah nape bos den tak tukau tepon....bonus je jejak rm15k....tak kan hp pun tak leh tukau. Den bukan apa...setiap kali dia call suruh buat kerja.. den tak dgr dia cakap puas ber hello hello...senyap je...pas tu kalau jumpa balik...dia kata den tak angkat tepon...aikkkk....den yg dok berhello hello mcm orang meroyan...dia leh kata tak angkat dia nyer call...sakit ati tul...HP ni elok masuk muzium je lah bos....

8 comments:

mysara said...

agknyer ada sentimental value kot....hahaha

nurulramizah said...

ala hang kumpul duit dgn anak2 buah hang
pastu hang belikan hp yg murah( ala2 3310 )
ckp kat dier
pkai ni bler call pekerja ONLY

hahahahha
( msti bos hang terasa sgt2 bler dier dpt hp tu )

jeBateja said...

MYSARA - ada lah kot....awekz lama hadiahkan....ahakz....

jeBateja said...

MIZAH - tak maw lah...dia kedaun...time shift aku tak pernah dia ajak belanja makan....shift lagik satu...seminggu 3 kali....cisss...pilih kasih...

nurulramizah said...

hahhahahaha
cian bijan

i hate org pilih2 kaseh ni
ignore terus org ni

jeBateja said...

IGNORE...??....ta leh gak...dia BOS...pagi td dia bg SEPOSEN kat den....sebab duit TOL den lagik SEPOSEN tak cukup...ahakz

nurulramizah said...

hahhahaha
kelakau la hang ni BIJAN

jeBateja said...

Errr....kelakar ke...uikkk...den SERIUS tu....adehhhh

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin