Kawan - Kawan jeBateja

Monday, August 9, 2010

Meriam Buluh aka Kabaid...

Masuk kerja AHAD malam aku tenguk kat WHITE BOARD dah terpampang cara2 membuat meriam buluh. Korang kalau nak cuba try test....boleh lah usha2 apa yg terpampang tu. Sapo lah nyer kerja ni....bijak tul.....dekat2 pose ni ada je kerja nya....

WHITE board tu sebenarnya untuk pampangkan masalah reject kat line....aku rasa meriam tu bukan produk kilang aku pun....lagik satu...meriam tu lom reject lagik....kalau meletop kena muka ke...putus kepala n tangan...hah...baru le reject...ahakz...

19 comments:

nurulramizah said...

biasela anak buah hang
depa suke conteng2 then makan
conteng2 n makan
tu je la keje depa

erkkk
tui x bijan
hahahahhaha

jeBateja said...

Uikkk...MIZAH...bermakna sungguh kata2 hang...ada yg tersirat ke..???...ahakz

nurulramizah said...

hahaahhaha
tersirat xde
tersurat ye!!!1

~♥ iella ♥~ said...

haa...imej yg menarik,meriam tue ada kualiti...tak kan reject punya..suh kilang bula 1 lagi line utk mulakan operasi yang dinamakan "Operasi Meriam"

jeBateja said...

MIZAH...adehhh...mmg sudah ku duga....sama ada TERSIRAT...maw pun TERSURAT....sila letak SETEM...

jeBateja said...

IELAA...waka...waka...kalau bukak line MERIAM...raya ni den beraya dalam LOKAP le....ahakz

~♥ iella ♥~ said...

raya kt lokap baru ada class...Ramai tak dapat pengalaman cmtue..Slalunya org beraya g mkn kt hotel jerr..

jeBateja said...

Chaitttt...tak sian langsung kat cek...BADI ooo....sekali masuk...nanti nak masuk lagik....ahakz

~♥ iella ♥~ said...

sapa kata badi??okey pa,masuk makan free,keja pun tak yah p.. syok OOooOO..

jeBateja said...

Chaitttt....hang....cuba hang le masuk dulu....cek tak maw arrr....

~♥ iella ♥~ said...

tak mau ahh...

jeBateja said...

wakakakakakakakaka.....dia tak maw...dia suruh org masuk....errr...kat tempat hang ada juai mercun....??

jeBateja said...

wakakakakakakakaka.....dia tak maw...dia suruh org masuk....errr...kat tempat hang ada juai mercun....??

~♥ iella ♥~ said...

ada juai..maw ka?? kt pasar mlm gn psr ramadhan banyak juai....

Semalam pas buka posa dah ada budak2 main mercun..Mercun bawang!

tau x mercun bawang cmna..??

^_^

jeBateja said...

Uikkk...sudah ada yg juai nooo...cek tak maw main mercun lagi...masih awai...last2 pose baru syiokkk...

Cek tak taw laaa...mcm na mercun bawang....errr....bawang kenai arrr...

~♥ iella ♥~ said...

ala..mercun bawang..tak kan tak kenal... yg dlm kotak tue...yg bijik kecik2 tue..yg ada sebuk dlm kotak tue..yg kita baling ke lantai dia bunyi tue...

jeBateja said...

ooooo...kenai2...itu buat apa beli...tak mencabar langsung....nak yg ganaih...ahakz

~♥ iella ♥~ said...

tue la pasal..ingt ka tak kenal mercun bawang tue..budak2 kecik la main mercun tue..Nk yg ganaih ambk mercun bola la..tendang bg jauh... masuk gol teruss...

jeBateja said...

Weehhh IELLA...hamba cukup GERUN dengan mercun BOLA...kalau meletup di tangan HAMBA yg mulus ni.....pehhh...nyesal seumur hidup...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin