Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, August 3, 2010

Sarapan Free...

Masa Overtime ahad lepaih anak buah aku si Shima belanja sarapan pagi...ahakz. Best oooo...dah le sarapan ada orang belanja....( bersambung...)

Kenderaan pun ada orang sponsor....ahakz..Gen 2 ni di sponsor oleh MOON untuk pergi dan balik ke tempat sarapan. Tu hah MOON malu2 nak ambil gambo....tak cukup dengan Kereta sponsor....( bersambung lagik...)

Siap ada DRIVER plak tu.....wakakakakakakaka....ini baru BOS...anak buah ajak sarapan...A to Z depa sediakan...MAW jadi BOS yang baik dan disayangi...? Ahakz...senang je....

1. TEGAS bertempat...jangan PILIH2 bulu...
2. JANGAN buruk2 kan ANAK BUAH anda sendiri...kalau depa BURUK...anda BAPAK segala KEBURUKAN itu...
3. JANGAN suka BURUK2 kan orang lain walau tiada kaitan dengan ANDA...sebab anak buah anda akan menilai diri anda...
4. JANGAN bergurau berbau SEKSUAL dengan pekerja WANITA...mereka mungkin TIDAK suka dan MELUAT dengan ANDA...

Ahakz...senarai diatas ni bukan saja - saja aku taip...ini luahan anak2 buah aku jugak. Errr...aku lom ada yg diatas tu kot...tu yg depa dok belanja tu...ahakz

6 comments:

nurulramizah said...

hang ni ade pangkat " Bos " la kat department hang

ooooo patutla dapat g indon dulu

bgus jugak tips2 tu
yg LAST tu paling UTAMA n PENTING n WAJIB

madihahzubir said...

gambar sarapan takde?hihi.

HonEyBuNNy said...

oooo..bos la neh.....1 g pesanan...jgn lupa beli tudung banyak2...ehhehe

jeBateja said...

NURUL...ahakz...den bukan BOS...saja je BERANGAN seperti BOS. Kalau BOS yg BETUI taw...mawnya dia karate tengkuk CEK...ahakz...

jeBateja said...

err..MADIHAH...sebab terlalu TAKSUB...den terlupa ambil gambarnya...ahakz

jeBateja said...

HONEY...cek BUKAN bos...cuma TOKEH jual BADAK je....err...lom nak jadi tokeh TUDUNG laei...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin