Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, August 8, 2010

Makan Minum Sepanjang Minggu...

Sepanjang Minggu ni banyak betui makanan yang sampai ke QaQc lab...itu tak termasuk yang kenduri sate besar2an pada JUMAAT lepas. Rezeki kot....ahakz. Gambar atas ni masa OT ahad malam...buah-buahan yang dibawa oleh AM dari kampungnya di Bukit Rokan, Negeri Sembilan. Yang terpampang muka tu...Abg Jamal Pak Tongkol....ahakz

Air ni plak aku dapat dari supplier. Depa nak buat DEMO kepada BAKAL customer mereka dgn mengunakan satu instrument Qc so mereka mintak kebenaran kat bos. Bos sampaikan kat aku...aku kata boleh dengan syarat mereka bawak MANIS2...ahakz...so mmg depa bawak air yang BAPAK manisnya....


Buahan ni plak...tak salah aku hari Rabu...AM jugak bawak...tapi buah ni dari KELANTAN...wife nya punyer kampung. Aku dan si Ziela ni...tukang HABISKAN....ahakz...



Kek dan Puding di atas...aku bawak pada hari SELASA. Kek tu wife buat sebab teringin nak makan...puding tu aku buat untuk EXEC aku yang teringin nak makan puding. Puding ni jugak ada bekas lain untuk aku beri pada rakan BLOGGER yang now sedang megandung anak sulung...so aku beri lah dia sikit....kira rezeki anak jugak tu....kan MARZIEY..???

8 comments:

madihahzubir said...

bukit rokan? oh, doket bonar dgn kg den ! haishh, rindu menggamit pula.

makin nak puasa ni makin byk ye makanan? tak tahan nafsu den ni!

mAr@ZiEy said...

Muche Grasias..kenyang anak aku dlm perut ni..hahaha..aku mkn sikit je..yg lebih yer dak opis aku ni ha..sume cam pirana je..pantang nmpk makanana..hehehe..

Pape pun..TQVM..lenkali leh bg lg..hehehe

nurulramizah said...

asyik makan ye bijan ni
huhuhuhuhu

jeBateja said...

Hang org bukit rokan plak ke...pehhh....

kita orang mmg keja makan je...ahakz...

jeBateja said...

MARZIEY....lain kali tu lambat lak erk...pas ti pose....ahakz...kalau bawak kuih..malam sahaja...hang keja normal...

jeBateja said...

MIZAH...hang dah belaja panggil den BIJAN erk...den suka makan...tapi maintain...ahakz

nurulramizah said...

den akan selalu panggil hang bijan
name sentemental value tu....
sgt berhargaaaaaaaa

jeBateja said...

Wakakakakakaka....terasa mcm jadik minyak BIJAN arrrrr....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin